Alle garnkvaliteter
Dale Alpakka
Cotinga
Dale Baby Ull
Daletta
Erle
Falk
Freestyle
Gullfasan
Hakkespett
Hegre
Heilo
Hubro
Lerke
Lille Lerke
Monjita
Vipe
Påfugl - mohair
Terne
Alle designbøker
Baby
Dame
Familie
Mini
Tilbehør
Tema
Barn
Skigensere
Interiør
 

  HubroUTSKRIFT   SEND DENNE SIDEN TIL EN VENN  
   
 
Detaljer
Fiber innhold : 100% ren ny ull
Vekt : 100 gr
Lengde : 1 3/4 oz. = 36 yds
Strikkefasthet : 10 masker pr. 10 cm
Anbefalt pinnestørrelse : 9 mm
 
Oversikt

Hubro er et deilig, tykt og mykt garn i 100% norsk ull. Det går kjemperaskt å strikke, og er perfekt til toving eller til gode, varme vinterplagg.  

Vi anbefaler å vaske plagg strikket i Hubro for hånd i lunkent vann. Bruk et vaskemiddel med en mild pH-verdi. Skyllemiddel bør brukes. For å unngå misfarging må en forsikre seg om at vaskemiddelet er godt oppløst før plagget legges i vannet. La ikke plagget ligge i vannet i bløt. Plagget tørkes flatt.

Plaggene må oppbevares liggende, skjermet fra sterkt lys og høy fuktighet. Hvis du ønsker å tove det du har strikket, vasker du det enten kraftig for hånd eller i maskin på 40 - 60 grader med grønnsåpe, form det til den fasongen og størrelsen du ønsker før det legges til tørk.

Hubro strikkes på pinne nummer 9, anbefalt strikkefasthet for Hubro er 10 masker på 10 cm i bredden. Hvis du strikker for løst i forhold til strikkefastheten må du skifte til tynnere pinner. Strikker du for stramt går du over til tykkere pinner. Hubro selges nå i nøster à 100 gram, og hvert nøste inneholder cirka 66 meter garn.